Detta cookie-uttalande uppdaterades senast den 4. December 2019 och gäller för medborgare i Storbritannien.

1. Introduktion

Vår websida, https://united-kingdom.option.news (nedan kallat "webbplatsen") använder cookies och annan relaterad teknik (för enkelhets skull kallas alla tekniker som "cookies"). Cookies placeras också av tredje parter vi har engagerat oss. I dokumentet nedan informerar vi dig om användning av cookies på vår webbplats.

2. Vad är kakor

En cookie är en liten, enkel fil som skickas tillsammans med sidor på denna webbplats och lagras av din webbläsare på hårddisken på din dator eller annan enhet. Informationen som lagras däri kan returneras till våra servrar eller till servrarna för berörda tredje parter under ett senare besök.

3. Vad är skript?

Ett skript är en bit av programkoden som används för att få vår webbplats att fungera korrekt och interaktivt. Den här koden körs på vår server eller på din enhet.

4. Vad är ett webbfyr?

En webbfyr (eller en pixeltagg) är en liten, osynlig textbit eller bild på en webbplats som används för att övervaka trafik på en webbplats. För att göra detta lagras olika uppgifter om dig med hjälp av webbläsare.

5. samtycke

När du besöker vår hemsida för första gången visar vi dig en pop-up med en förklaring om cookies. Så fort du klickar på "Alla kakor", samtycker du till att vi använder alla kakor och plug-ins som beskrivs i popup-fönstret och detta cookie-uttalande. Du kan inaktivera användningen av cookies via din webbläsare, men observera att vår webbplats kanske inte längre fungerar korrekt.

6. Cookies

6.1 Tekniska eller funktionella cookies

Vissa cookies säkerställer att vissa delar av webbplatsen fungerar korrekt och att dina användarinställningar förblir kända. Genom att placera funktionella cookies gör vi det enklare för dig att besöka vår webbplats. På detta sätt behöver du inte uppge samma information upprepade gånger när du besöker vår webbplats och till exempel föremålen finns kvar i din kundvagn tills du har betalat. Vi kan placera dessa kakor utan ditt medgivande.

6.2 Reklamkakor

På den här webbplatsen använder vi annonseringskakor, vilket gör att vi kan få insikt i kampanjresultaten. Detta händer baserat på en profil som vi skapar baserat på ditt beteende https://united-kingdom.option.news. Med dessa cookies är du som besökare på webbplatsen länkad till ett unikt ID, men kommer inte att profilera ditt beteende och intressen för att visa personliga annonser.

Eftersom dessa kakor är markerade som spårningskakor ber vi ditt tillstånd att placera dessa.

6.3 Sociala medieknappar

På vår webbplats har vi inkluderat knappar för Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram, Disqus och Pinterest för att marknadsföra webbsidor (t.ex. "som", "pin") eller dela (t.ex. "tweet") på sociala nätverk som Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram, Disqus och Pinterest. Dessa knappar fungerar med kodkoder som kommer från Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram, Disqus och Pinterest själva. Den här koden placerar kakor. Dessa sociala medieknappar kan också lagra och bearbeta viss information, så en personlig annons kan visas för dig.

Vänligen läs sekretessförklaringen för dessa sociala nätverk (som kan ändras regelbundet) för att läsa vad de gör med dina (personliga) uppgifter som de behandlar med hjälp av dessa cookies. Uppgifterna som hämtas anonymiseras så mycket som möjligt. Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram, Disqus och Pinterest finns i USA.

7. Placerade kakor

Google Analytics

Vi använder Google Analytics för webbplatsstatistik.

NamnRetentionstidFungera
Statistik (anonym)
_ga2 årSpara ett unikt användar-ID
_gid1 dagRäkna och spåra sidvyer
Dela

För mer information, läs Google Analytics: s sekretesspolicy.

Intercom Messenger

Vi använder Intercom Messenger för chattstöd.

NamnRetentionstidFungera
Syfte i väntande utredning
intercom ID *
Dela

För mer information, läs Intercom Messenger Sekretesspolicy.

CookieBot

Vi använder CookieBot för hantering av cookies.

NamnRetentionstidFungera
Syfte i väntande utredning
CookieConsent1 år
Dela

Denna information delas inte med tredje part.

Google Analytics Dashboard för WP

Vi använder Google Analytics Dashboard för WP för webbplatsstatistik.

NamnRetentionstidFungera
Statistik (anonym)
gadwp_wg_default_swmetric1 år
Syfte i väntande utredning
gadwp_wg_default_metric
gadwp_wg_default_dimension
Dela

Denna information delas inte med tredje part.

Yandex Metrica

NamnRetentionstidFungera
Syfte i väntande utredning
_ym_uid2 år
_ym_d1 år
_ym_retryReqs
_ym_isad1 dag
Dela

Denna information delas inte med tredje part.

Automattic

Vi använder Automattic för webbplatsutveckling.

NamnRetentionstidFungera
Statistik
tk_aisessionSpara ett unikt användar-ID
Dela

För mer information, läs Automattic Privacy Policy.

Complianz

Vi använder Complianz för hantering av cookies.

NamnRetentionstidFungera
Funktionell
cmplz_id365 dagarLagra anonymiserad statistik
cmplz_choice365 dagarLagra om ett meddelande har avvisats
complianz_consent_status365 dagarLagra inställningar för cookie-godkännande
complianz_policy_id365 dagarRegistrera godkänt cookie-policy-ID
cmplz_user_data365 dagarBestämmer vilken cookie-banner som ska visas
Dela

För mer information, läs Complianz sekretesspolicy.

StatCounter

Vi använder Statcounter för webbplatsstatistik.

NamnRetentionstidFungera
Syfte i väntande utredning
sc_is_visitor_unique
Statistik
sc_medium_sourceihållande
Dela

För mer information, läs Statcounter Integritetspolicy.

CloudFlare

Vi använder CloudFlare för CDN-tjänster (Content Distribution Network).

NamnRetentionstidFungera
Funktionell
__cfduid1 årIdentifiera pålitlig webbtrafik
Dela

För mer information, läs CloudFlare integritetspolicy.

WooCommerce

Vi använder WooCommerce för webbshophantering.

NamnRetentionstidFungera
Funktionell
wp_woocommerce_session_ *sessionLagra utförda åtgärder på webbplatsen
woocommerce_items_in_cartsession
woocommerce_cart_hash1 dagFörvara föremål i kundvagnen
Dela

Denna information delas inte med tredje part.

Inlägg Visa räknare

Vi använder Posts View Counter för webbplatsstatistik.

NamnRetentionstidFungera
Syfte i väntande utredning
pvc_visits_ *
Dela

Denna information delas inte med tredje part.

Hjälp Scout

Vi använder Help Scout för chattstöd.

NamnRetentionstidFungera
Syfte i väntande utredning
kvarstår: hs-beacon-message- *ihållande
Dela

För mer information, läs Help Scout Integritetspolicy.

Wistia

Vi använder Wistia för videodisplay.

NamnRetentionstidFungera
Marknadsföring / spårning
wistiaihållandeLagra utförda åtgärder på webbplatsen
Dela

För mer information, läs Wistia sekretesspolicy.

Google Translate

Vi använder Google Translate för lokal hantering.

NamnRetentionstidFungera
Funktionell
googtranssessionLagra språkinställningar
Dela

Denna information delas inte med tredje part.

Google Fonts

Vi använder Google-teckensnitt för visning eller webbteckensnitt.

NamnRetentionstidFungera
Marknadsföring / spårning
Google Fonts APIingenBegär användarens IP-adress
Dela

För mer information, läs Googles teckensnitt sekretesspolicy.

Vimeo

Vi använder Vimeo för videodisplay.

NamnRetentionstidFungera
Statistik
__utmt_player10 minuterSpåra publikens räckvidd
vuid2 årSpara användarens användningshistorik
Dela

För mer information, läs Vimeos sekretesspolicy.

Youtube

Vi använder YouTube för videodisplay.

NamnRetentionstidFungera
Marknadsföring / spårning
GPSsessionLagra platsinformation
Funktionell
VISITOR_INFO1_LIVE6 månaderBeräkna bandbredd
Statistik
YSCsessionSpara ett unikt användar-ID
PREF1 årSpåra besök på webbplatser
Dela

För mer information, läs YouTubes sekretesspolicy.

Facebook

Vi använder Facebook för visning eller senaste sociala inlägg och / eller sociala delningsknappar.

NamnRetentionstidFungera
Marknadsföring / spårning
actppresence1 årHantera annonsvisningsfrekvens
fbm_1 årLagra kontoinformation
_fbc2 årButiker senaste besök
fbm_ *1 årLagra kontoinformation
xs3 månaderSpara ett unikt session-ID
fr3 månaderAnnonsvisning
_fbp3 månaderSpåra besök på webbplatser
datr2 årFörhindra bedrägeri
sb2 årLagra webbläsarinformation
* _fbm_1 årLagra kontoinformation
Funktionell
wd1 veckaBestäm skärmupplösningen
handla90 dagarHåll användare inloggade
c_user90 dagarSpara ett unikt användar-ID
csm90 dagarFörhindra bedrägeri
NärvaronsessionSpåra om webbläsarfliken är aktiv
Dela

För mer information, läs Facebook Privacy Policy.

Twitter

Vi använder Twitter för visning eller senaste sociala inlägg och / eller sociala delningsknappar.

NamnRetentionstidFungera
Funktionell
local_storage_support_testihållandeLastbalanseringsfunktion
Marknadsföring / spårning
metrics_tokenihållandeLagrar om användaren har sett inbäddat innehåll
Dela

För mer information, läs Twitter Privacy Policy.

Diverse

NamnRetentionstidFungera
Syfte i väntande utredning
em_cdn_uid
__distillery
em_p_uid
g1_theme_options_group
_ym * _reqNum
_ym * _lastHit
_ym * _sid
statcounter_session
_ym36618640_il
Dela

Denna information delas inte med tredje part.

8. Dina rättigheter med avseende på personuppgifter

Du har följande rättigheter med avseende på dina personuppgifter:

  • Du har rätt att veta varför dina personuppgifter behövs, vad som händer med det och hur länge de kommer att bevaras för.
  • Rätt till tillgång: Du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter som är kända för oss.
  • Rätt till rättelse: du har rätt att komplettera, korrigera, har raderat eller blockerat dina personuppgifter när du vill.
  • Om du ger oss ditt samtycke till att behandla dina uppgifter har du rätt att återkalla det samtycket och att din personliga information tas bort.
  • Rätt att överföra dina uppgifter: du har rätt att begära alla dina personuppgifter från controllern och överföra dem i sin helhet till en annan controller.
  • Rätt att invända: du kan göra invändningar mot behandlingen av dina uppgifter. Vi följer detta, såvida det inte finns berättigade skäl för behandling.

Kontakta oss om du vill utöva dessa rättigheter. Se kontaktinformationen längst ned i detta cookie-uttalande. Om du har ett klagomål om hur vi hanterar dina uppgifter, skulle vi vilja höra från dig, men du har också rätten att lämna in ett klagomål till tillsynsmyndigheten (Information Commissioners Office (ICO)).

9. Aktivera / inaktivera och ta bort cookies

Du kan använda din webbläsare för att automatiskt eller manuellt ta bort cookies. Du kan också ange att vissa kakor inte får placeras. Ett annat alternativ är att ändra inställningarna för din webbläsare så att du får ett meddelande varje gång en cookie placeras. För mer information om dessa alternativ, se instruktionerna i hjälpavsnittet i din webbläsare.

Observera att vår webbplats kanske inte fungerar korrekt om alla cookies är inaktiverade. Om du tar bort cookies i din webbläsare kommer de att placeras igen efter ditt godkännande när du besöker våra webbplatser igen.

10. Kontaktuppgifter

För frågor och / eller kommentarer om vår cookie-policy och detta uttalande, vänligen kontakta oss genom att använda följande kontaktuppgifter:

Helmut Melzer, Option Medien eU
Seidengasse 13 / 3, A-1070 Wien, Österrike
Österrike
webbplats: https://united-kingdom.option.news
Email: office@dieoption.at

Aktuell status: GodkändNuvarande status: Avvisas

Denna cookie-policy synkroniserades med cookiedatabase.org den 22 januari 2020