afër
Detajet e profilit
romak
Biografi
Kompania | organizatë
projektet
Bashkëpunimi
Profilet sociale
Detajet e llogarisë së përdoruesit
 • Ju lutemi dërgoni kërkesa dhe gabime në redaption [AT] dieoption.at
 • Të gjitha kontributet nga kanalet e vendit transferohen gjithashtu në faqen kryesore dhe gjenerojnë një numër veçanërisht të madh shikimesh këtu.
 • Ju mund të gjeni informacioni aktual këtu.
Ky përdorues nuk ka publikuar asnjë postim

Pikët e mia

Top-100-Anëtarëve

 1. #1 Sonja Pika 487,0
 2. #2 Tommi Pika 351,5
 3. #3 Kindernothilfe Pika 311,3
 4. #4 Marina Ivkić Pika 289,9
 5. #5 Günther Lassi Pika 198,4
 6. #6 Karin Bornett Pika 141,4
 7. #7 Veronika Janyrova Pika 125,3
 8. #8 Claudia Pika 113,2
 9. #9 qielli i lartë Pika 95,3
 10. # 10 Josef Kamhube Pika 90,0
 11. # 11 Elisabeth Oberzaucher Pika 78,8
 12. # 12 Sonja Bettel Pika 78,6
 13. # 13 Stephan Tikatsch Pika 69,0
 14. # 14 Steffi Pika 68,7
 15. # 15 ecogood Pika 66,4
 16. # 16 RepaNet Pika 65,9
 17. # 17 Ursula Wastl Pika 64,4
 18. # 18 Angelika H Pika 61,8
 19. # 19 achimstoesser Pika 60,7
 20. # 20 Eye publik Pika 59,2
 21. # 21 Alexandra Binder Pika 55,9
 22. # 22 Alexander Hölzl Pika 54,7
 23. # 23 Anita Ericson Pika 51,8
 24. # 24 Jakob Horvat Pika 44,9
 25. # 25 Robert Pika 44,2
 26. # 26 Shoqata SOL Pika 41,8
 27. # 27 Lesh Martin Pika 41,4
 28. # 28 Eva Laspas Pika 39,6
 29. # 29 Gery Seidl Pika 39,5
 30. # 30 Stefan Tesch Pika 38,1
 31. # 31 Mira Kolenc Pika 36,4
 32. # 32 Niki Pika 33,1
 33. # 33 Benny Pika 31,0
 34. # 34 Nina von Kalckreuth Pika 29,6
 35. # 35 Robert Pika 28,9
 36. # 36 Mag Walter Klag Pika 28,6
 37. # 37 Eva Trubl Pika 28,3
 38. # 38 Stefan Zimmermann Pika 28,1
 39. # 39 COVIDCorona90 Pika 26,2
 40. # 40 Schwendermarkt Pika 24,9
 41. # 41 k.fuehrer Pika 23,7
 42. # 42 Rene Pika 23,1
 43. # 43 Charly Pika 23,0
 44. # 44 Beatrix Pika 20,9
 45. # 45 Rainer Pika 20,9
 46. # 46 Jörg Hinners Pika 20,3
 47. # 47 Stefan Pika 20,0
 48. # 48 Alexandra Frantz Pika 19,4
 49. # 49 utemayrhofer92 Pika 19,3
 50. # 50 Kristina Kirova Pika 17,5
 51. # 51 Matthias Manduka Pika 17,1
 52. # 52 Nikolla Pika 16,0
 53. # 53 Angie Weikmann Pika 15,9
 54. # 54 Alpengummi80 Pika 15,9
 55. # 55 peticioni i klimës Pika 15,4
 56. # 56 Babil Pika 15,3
 57. # 57 AIKYOU Pika 15,0
 58. # 58 Bernhard Moser Pika 15,0
 59. # 59 Dagmar Breschar Pika 14,9
 60. # 60 wuerchermedia Pika 14,6
 61. # 61 të mësuarit nga kriza72 Pika 14,6
 62. # 62 VENDE Pika 14,4
 63. # 63 Thomas Kumhofer Pika 13,4
 64. # 64 VENDE Pika 13,2
 65. # 65 Davis Pika 13,0
 66. # 66 FAIRTRADE Austri Pika 12,5
 67. # 67 Manfred Schimek Pika 12,4
 68. # 68 Susanne Formanek Pika 11,8
 69. # 69 Tom Busam Pika 11,8
 70. # 70 gonzo1957 Pika 11,5
 71. # 71 Petja Pika 11,2
 72. # 72 Eva Strasser Pika 11,0
 73. # 73 Josef Pika 11,0
 74. # 74 Angelika Pika 11,0
 75. # 75 Claudia Winkler Pika 10,7
 76. # 76 Michael Mrak Pika 10,7
 77. # 77 Manfred Leitner Pika 10,5
 78. # 78 Conny0806 Pika 10,3
 79. # 79 Thomas Moerdinger Pika 9,0
 80. # 80 TomErnst42 Pika 9,0
 81. # 81 linkonsarker Pika 8,9
 82. # 82 virginiaclarabelle Pika 8,6
 83. # 83 mattarello Pika 8,0
 84. # 84 Judith Pika 8,0
 85. # 85 Heinz Binder Pika 8,0
 86. # 86 ella ferguson Pika 7,8
 87. # 87 Daniela Pika 7,6
 88. # 88 Lara Pika 7,5
 89. # 89 Eberhard Fiedler Pika 7,5
 90. # 90 Diana Danbauer Pika 7,4
 91. # 91 luke1 Pika 7,0
 92. # 92 Barbara Pika 7,0
 93. # 93 Elisabeth Oberzaucher Pika 7,0
 94. # 94 Andrea Schmidt Pika 7,0
 95. # 95 ATOS DI Heinrich Schuller Pika 7,0
 96. # 96 Joachim Winters Pika 7,0
 97. # 97 Michael Obernberger Pika 7,0
 98. # 98 Nature pastër Pika 7,0
 99. # 99 romak Pika 7,0
 100. # 100 Susanne Wolf Pika 7,0