afër
Detajet e profilit
Qendra mjedisore
Raiffeisenbank Gunskirchen
Biografi
Banka e gjelbër në Austri

Me themelimin e qendrës mjedisore në vitin 2012, Raiffeisenbank Gunskirchen, si një bankë bashkëpunuese dhe e pavarur rajonalisht e pavarur, u përqëndrua në financimin dhe investimet sociale, ekologjike dhe të qëndrueshme. Projektet e financuara nga Qendra e Mjedisit variojnë nga strehimi eko-shoqëror, biomasa, riciklimi, energjia e erës dhe instalimi i sistemeve fotovoltaike deri në financimin zero për qind për automjetet elektronike ose ndërtimin ekologjik. Në 2018, 34,48 milion euro janë investuar në projekte të qëndrueshme dhe ekologjike. Me libra të qëndrueshëm mjedisor, llogari mjedisore dhe produkte investimesh, si blloqe diellore, si dhe investitorë dhe partnerë të shumtë institucionalë si Grüne Erde, Biogena dhe shumë të tjerë. 2018 arriti një vëllim të përgjithshëm prej 75,15 milion euro në vitin e kaluar fiskal. Raiffeisenbank Gunskirchen aktualisht punëson stafin 52 në pesë degë, gjashtë prej të cilave punojnë në Qendrën e Mjedisit.
Informacione të mëtejshme në www.umweltcenter.at

Kompania | organizatë
Qendra mjedisore e Raiffeisenbank Gunskirchen
projektet
Bashkëpunimi
Profilet sociale
Detajet e llogarisë së përdoruesit
 • Ju lutemi dërgoni kërkesa dhe gabime në redaption [AT] dieoption.at
 • Të gjitha kontributet nga kanalet e vendit transferohen gjithashtu në faqen kryesore dhe gjenerojnë një numër veçanërisht të madh shikimesh këtu.
 • Ju mund të gjeni informacioni aktual këtu.
Ky përdorues nuk ka publikuar asnjë postim

Pikët e mia

Top-100-Anëtarëve

 1. #1 Sonja Pika 487,5
 2. #2 Tommi Pika 354,0
 3. #3 Kindernothilfe Pika 317,9
 4. #4 Marina Ivkić Pika 289,9
 5. #5 Günther Lassi Pika 198,4
 6. #6 Karin Bornett Pika 156,6
 7. #7 Veronika Janyrova Pika 125,7
 8. #8 Claudia Pika 113,2
 9. #9 qielli i lartë Pika 95,3
 10. # 10 Josef Kamhube Pika 90,0
 11. # 11 Elisabeth Oberzaucher Pika 80,0
 12. # 12 Sonja Bettel Pika 78,6
 13. # 13 Stephan Tikatsch Pika 69,0
 14. # 14 Steffi Pika 68,7
 15. # 15 ecogood Pika 66,4
 16. # 16 RepaNet Pika 65,9
 17. # 17 Ursula Wastl Pika 65,2
 18. # 18 Angelika H Pika 61,8
 19. # 19 achimstoesser Pika 60,7
 20. # 20 Eye publik Pika 59,2
 21. # 21 Alexandra Binder Pika 55,9
 22. # 22 Alexander Hölzl Pika 54,7
 23. # 23 Anita Ericson Pika 51,8
 24. # 24 Jakob Horvat Pika 45,3
 25. # 25 Robert Pika 44,4
 26. # 26 Shoqata SOL Pika 41,8
 27. # 27 Lesh Martin Pika 41,4
 28. # 28 Eva Laspas Pika 39,6
 29. # 29 Gery Seidl Pika 39,5
 30. # 30 Stefan Tesch Pika 38,5
 31. # 31 Mira Kolenc Pika 36,4
 32. # 32 Niki Pika 33,1
 33. # 33 Benny Pika 31,0
 34. # 34 Nina von Kalckreuth Pika 30,0
 35. # 35 Robert Pika 28,9
 36. # 36 Mag Walter Klag Pika 28,6
 37. # 37 Eva Trubl Pika 28,3
 38. # 38 Stefan Zimmermann Pika 28,1
 39. # 39 COVIDCorona90 Pika 26,2
 40. # 40 Schwendermarkt Pika 24,9
 41. # 41 k.fuehrer Pika 24,5
 42. # 42 Rene Pika 23,1
 43. # 43 Charly Pika 23,0
 44. # 44 Beatrix Pika 20,9
 45. # 45 Rainer Pika 20,9
 46. # 46 Jörg Hinners Pika 20,3
 47. # 47 Stefan Pika 20,0
 48. # 48 Alexandra Frantz Pika 19,4
 49. # 49 utemayrhofer92 Pika 19,3
 50. # 50 Kristina Kirova Pika 17,5
 51. # 51 Matthias Manduka Pika 17,1
 52. # 52 Nikolla Pika 16,0
 53. # 53 Angie Weikmann Pika 15,9
 54. # 54 Alpengummi80 Pika 15,9
 55. # 55 peticioni i klimës Pika 15,4
 56. # 56 Babil Pika 15,3
 57. # 57 AIKYOU Pika 15,0
 58. # 58 Bernhard Moser Pika 15,0
 59. # 59 Dagmar Breschar Pika 14,9
 60. # 60 wuerchermedia Pika 14,6
 61. # 61 të mësuarit nga kriza72 Pika 14,6
 62. # 62 VENDE Pika 14,4
 63. # 63 Thomas Kumhofer Pika 13,4
 64. # 64 VENDE Pika 13,2
 65. # 65 Davis Pika 13,0
 66. # 66 FAIRTRADE Austri Pika 12,5
 67. # 67 Manfred Schimek Pika 12,4
 68. # 68 Susanne Formanek Pika 11,8
 69. # 69 Tom Busam Pika 11,8
 70. # 70 gonzo1957 Pika 11,5
 71. # 71 Petja Pika 11,2
 72. # 72 Eva Strasser Pika 11,0
 73. # 73 Josef Pika 11,0
 74. # 74 Angelika Pika 11,0
 75. # 75 Claudia Winkler Pika 10,7
 76. # 76 Michael Mrak Pika 10,7
 77. # 77 Manfred Leitner Pika 10,5
 78. # 78 Conny0806 Pika 10,3
 79. # 79 Thomas Moerdinger Pika 9,0
 80. # 80 TomErnst42 Pika 9,0
 81. # 81 linkonsarker Pika 8,9
 82. # 82 virginiaclarabelle Pika 8,6
 83. # 83 mattarello Pika 8,0
 84. # 84 Judith Pika 8,0
 85. # 85 Heinz Binder Pika 8,0
 86. # 86 ella ferguson Pika 7,8
 87. # 87 Daniela Pika 7,6
 88. # 88 Lara Pika 7,5
 89. # 89 Eberhard Fiedler Pika 7,5
 90. # 90 Diana Danbauer Pika 7,4
 91. # 91 luke1 Pika 7,0
 92. # 92 Barbara Pika 7,0
 93. # 93 Elisabeth Oberzaucher Pika 7,0
 94. # 94 Andrea Schmidt Pika 7,0
 95. # 95 ATOS DI Heinrich Schuller Pika 7,0
 96. # 96 Joachim Winters Pika 7,0
 97. # 97 Michael Obernberger Pika 7,0
 98. # 98 Nature pastër Pika 7,0
 99. # 99 romak Pika 7,0
 100. # 100 Susanne Wolf Pika 7,0