afër
Detajet e profilit
Angie
Weikmann
Biografi
Kompania | organizatë
projektet
Bashkëpunimi
Profilet sociale
Detajet e llogarisë së përdoruesit
 • Ju lutemi dërgoni kërkesa dhe gabime në redaption [AT] dieoption.at
 • Të gjitha kontributet nga kanalet e vendit transferohen gjithashtu në faqen kryesore dhe gjenerojnë një numër veçanërisht të madh shikimesh këtu.
 • Ju mund të gjeni informacioni aktual këtu.
Ky përdorues nuk ka publikuar asnjë postim

Pikët e mia

Top-100-Anëtarëve

 1. #1 Sonja Pika 463,6
 2. #2 Tommi Pika 350,1
 3. #3 Marina Ivkić Pika 289,4
 4. #4 Kindernothilfe Pika 288,0
 5. #5 Günther Lassi Pika 198,4
 6. #6 Claudia Pika 113,2
 7. #7 Veronika Janyrova Pika 109,0
 8. #8 qielli i lartë Pika 94,1
 9. #9 Josef Kamhube Pika 89,6
 10. # 10 Sonja Bettel Pika 73,6
 11. # 11 Elisabeth Oberzaucher Pika 71,5
 12. # 12 Stephan Tikatsch Pika 69,0
 13. # 13 ecogood Pika 65,8
 14. # 14 Steffi Pika 64,5
 15. # 15 Ursula Wastl Pika 63,0
 16. # 16 RepaNet Pika 61,9
 17. # 17 Angelika H Pika 61,8
 18. # 18 achimstoesser Pika 60,7
 19. # 19 Eye publik Pika 58,6
 20. # 20 Alexander Hölzl Pika 54,7
 21. # 21 Anita Ericson Pika 47,2
 22. # 22 Jakob Horvat Pika 43,1
 23. # 23 Robert Pika 43,0
 24. # 24 Lesh Martin Pika 40,9
 25. # 25 Eva Laspas Pika 39,6
 26. # 26 Gery Seidl Pika 39,5
 27. # 27 Alexandra Binder Pika 38,8
 28. # 28 Stefan Tesch Pika 36,5
 29. # 29 Mira Kolenc Pika 36,4
 30. # 30 Niki Pika 33,1
 31. # 31 Benny Pika 31,0
 32. # 32 Shoqata SOL Pika 29,0
 33. # 33 Robert Pika 28,9
 34. # 34 Mag Walter Klag Pika 28,6
 35. # 35 Eva Trubl Pika 28,3
 36. # 36 Stefan Zimmermann Pika 27,3
 37. # 37 COVIDCorona90 Pika 26,2
 38. # 38 Schwendermarkt Pika 24,9
 39. # 39 Rene Pika 23,1
 40. # 40 k.fuehrer Pika 22,9
 41. # 41 Beatrix Pika 20,9
 42. # 42 Rainer Pika 20,9
 43. # 43 Jörg Hinners Pika 19,9
 44. # 44 Stefan Pika 19,2
 45. # 45 utemayrhofer92 Pika 19,1
 46. # 46 Nina von Kalckreuth Pika 18,8
 47. # 47 Alexandra Frantz Pika 18,0
 48. # 48 Charly Pika 18,0
 49. # 49 Kristina Kirova Pika 17,5
 50. # 50 Matthias Manduka Pika 16,9
 51. # 51 Nikolla Pika 16,0
 52. # 52 Angie Weikmann Pika 15,9
 53. # 53 Alpengummi80 Pika 15,9
 54. # 54 peticioni i klimës Pika 15,4
 55. # 55 Babil Pika 15,2
 56. # 56 AIKYOU Pika 15,0
 57. # 57 Dagmar Breschar Pika 14,9
 58. # 58 wuerchermedia Pika 14,6
 59. # 59 VENDE Pika 14,4
 60. # 60 të mësuarit nga kriza72 Pika 14,2
 61. # 61 Thomas Kumhofer Pika 13,4
 62. # 62 VENDE Pika 13,2
 63. # 63 Davis Pika 13,0
 64. # 64 Manfred Schimek Pika 12,4
 65. # 65 Susanne Formanek Pika 11,8
 66. # 66 Tom Busam Pika 11,8
 67. # 67 gonzo1957 Pika 11,5
 68. # 68 Petja Pika 11,2
 69. # 69 Eva Strasser Pika 11,0
 70. # 70 Josef Pika 11,0
 71. # 71 Angelika Pika 11,0
 72. # 72 Claudia Winkler Pika 10,7
 73. # 73 Michael Mrak Pika 10,7
 74. # 74 Manfred Leitner Pika 10,5
 75. # 75 Conny0806 Pika 10,3
 76. # 76 Thomas Moerdinger Pika 9,0
 77. # 77 linkonsarker Pika 8,9
 78. # 78 virginiaclarabelle Pika 8,6
 79. # 79 mattarello Pika 8,0
 80. # 80 Judith Pika 8,0
 81. # 81 Heinz Binder Pika 8,0
 82. # 82 ella ferguson Pika 7,8
 83. # 83 Daniela Pika 7,6
 84. # 84 Lara Pika 7,5
 85. # 85 Eberhard Fiedler Pika 7,5
 86. # 86 Diana Danbauer Pika 7,4
 87. # 87 luke1 Pika 7,0
 88. # 88 Barbara Pika 7,0
 89. # 89 Elisabeth Oberzaucher Pika 7,0
 90. # 90 Andrea Schmidt Pika 7,0
 91. # 91 ATOS DI Heinrich Schuller Pika 7,0
 92. # 92 Joachim Winters Pika 7,0
 93. # 93 Michael Obernberger Pika 7,0
 94. # 94 Nature pastër Pika 7,0
 95. # 95 romak Pika 7,0
 96. # 96 Susanne Wolf Pika 7,0
 97. # 97 Michael Schwinghammer Pika 7,0
 98. # 98 RobertL Pika 7,0
 99. # 99 Dr Priya Verma Pika 7,0
 100. # 100 Marlene Tagwerker Pika 7,0