Kjo deklaratë e cookie-së u azhurnua për herë të fundit në 4. Dhjetor 2019 dhe vlen për qytetarët e Zonës Ekonomike Evropiane.

1. Paraqitje

Uebfaqja jonë, https://united-kingdom.option.news (në tekstin e mëtejmë: "faqja e internetit") përdor cookie dhe teknologji të tjera të lidhura (për lehtësi të gjitha teknologjitë quhen "cookie"). Cookies vendosen gjithashtu nga palë të treta që kemi angazhuar. Në dokumentin më poshtë ju informojmë për përdorimin e cookies në faqen tonë të internetit.

2. arefarë janë cookie-t

Një cookie është një skedar i vogël i thjeshtë që dërgohet së bashku me faqet e kësaj faqe interneti dhe ruhet nga shfletuesi juaj në hard disk ose kompjuterin tuaj ose në një pajisje tjetër. Informacioni i ruajtur në të mund të kthehet në serverët tanë ose në serverët ose palët e treta përkatëse gjatë një vizite pasuese.

3. farë janë skenarët?

Një skenar është një pjesë e kodit të programit që përdoret për ta bërë faqen tonë të internetit të funksionojë siç duhet dhe interaktive. Ky kod ekzekutohet në serverin tonë ose në pajisjen tuaj.

4. Whatfarë është një fener në internet?

Një fener në internet (ose një etiketë pixel) është një pjesë e vogël, e padukshme e tekstit ose imazhi në një faqe interneti që përdoret për të monitoruar trafikun në një faqe interneti. Për ta bërë këtë, të dhënat e ndryshme për ju ruhen duke përdorur fenerë në internet.

5. Pëlqimi

Kur vizitoni uebfaqen tonë për herë të parë, ne do t'ju tregojmë një pop-up me një shpjegim rreth cookies. Sapo të klikoni në "Të gjitha cookie-t", do t'ju kërkohet të përdorni të gjitha cookies dhe shtojcat siç përshkruhet në pop-up dhe këtë deklaratë cookie-je. Ju mund të çaktivizoni përdorimin e cookies përmes shfletuesit tuaj, por ju lutem vini re se faqja jonë e internetit mund të mos funksionojë më si duhet.

6. Biskota

6.1 cookie teknike ose funksionale

Disa cookie sigurojnë që pjesë të caktuara të faqes në internet të funksionojnë siç duhet dhe që preferencat e përdoruesit tuaj të mbeten të njohura. Me vendosjen e cookies funksionale, ne jua lehtësojmë vizitën në faqen tonë të internetit. Në këtë mënyrë, nuk keni nevojë të shkruani në mënyrë të përsëritur të njëjtin informacion kur vizitoni faqen tonë të internetit dhe, për shembull, artikujt mbeten në karrocën tuaj derisa të keni paguar. Ne mund t'i vendosim këto cookie pa pëlqimin tuaj.

Cookies analitike 6.2

Ne përdorim cookie analitike për të optimizuar përvojën e internetit për përdoruesit tanë. Me këto cookie analitike marrim njohuri në përdorimin e faqes sonë të internetit. Ne kërkojmë lejen tuaj për të vendosur cookie-t analitike.

Cookie Reklamimi 6.3

Në këtë faqe interneti ne përdorim cookie reklamuese, duke na mundësuar të marrim njohuri për rezultatet e fushatës. Kjo ndodh bazuar në një profil që krijojmë bazuar në sjelljen tuaj https://united-kingdom.option.news. Me këto cookie, ju, si një vizitor në uebfaqe, janë të lidhur me një ID unike, por nuk do të profilojnë sjelljen dhe interesat tuaja për të shërbyer reklama të personalizuara.

Për shkak se këto cookie shënohen si cookie për gjurmim, ne kërkojmë lejen tuaj t'i vendosni këto.

Butonat e mediave sociale 6.4

Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp, Instagram, Disqus dhe Pinterest për të promovuar faqe në internet (p.sh. "si", "pin") ose të ndajnë (p.sh. "cicërimë") në rrjetet sociale si Facebook, Twitter, LinkedIn, Whatsapp, Instagram, Disqus dhe Pinterest. Këto butona funksionojnë duke përdorur copa të kodit që vijnë nga vetë Facebook, Twitter, LinkedIn, Whatsapp, Instagram, Disqus dhe Pinterest. Ky kod vendos cookies. Këto butona të mediave sociale mund të përdoren për të ruajtur informacione të caktuara.

Ju lutemi lexoni deklaratën e intimitetit të këtyre rrjeteve sociale (të cilat mund të ndryshojnë rregullisht) për të lexuar se çfarë bëjnë ata me të dhënat e tyre personale. Të dhënat janë marrë është anonimizuar sa më shumë që të jetë e mundur. Facebook, Twitter, LinkedIn, Whatsapp, Instagram, Disqus dhe Pinterest ndodhen në Shtetet e Bashkuara.

7. Cookie të vendosura

Google Analytics

Ne përdorim Google Analytics për statistikat e faqes në internet.

emërmbajtjefunksion
Statistikat (anonime)
_ga2 vjetRuani një ID të veçantë të përdoruesit
_gidDitë 1Numëroni dhe gjurmoni shikimet e faqeve
Ndarja

Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politika e privatësisë së Google Analytics.

Messenger intercom

Ne përdorim Messenger Intercom për mbështetjen e bisedës.

emërmbajtjefunksion
Qëllimi i hetimit në pritje
ID e intercom *
Ndarja

Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politika e privatësisë së Messenger-it të Intercom.

CookieBot

Ne përdorim CookieBot për menaxhimin e pëlqimit të cookie-t.

emërmbajtjefunksion
Qëllimi i hetimit në pritje
CookieConsentViti 1
Ndarja

Këto të dhëna nuk ndahen me palët e treta.

Pult i Google Analytics për WP

Ne përdorim Panelin e Google Analytics për WP për statistikat e faqes në internet.

emërmbajtjefunksion
Statistikat (anonime)
gadwp_wg_default_swmetricViti 1
Qëllimi i hetimit në pritje
gadwp_wg_default_metric
gadwp_wg_default_dimension
Ndarja

Këto të dhëna nuk ndahen me palët e treta.

Yandex Metrica

emërmbajtjefunksion
Qëllimi i hetimit në pritje
_ym_uid2 vjet
_ym_dViti 1
_ym_retryReqs
_ym_isadDitë 1
Ndarja

Këto të dhëna nuk ndahen me palët e treta.

Automattic

Ne përdorim Automattic për zhvillimin e faqes në internet.

emërmbajtjefunksion
të dhëna statistikore
tk_aiseancëRuani një ID të veçantë të përdoruesit
Ndarja

Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politika e privatësisë automatike.

Complianz

Ne përdorim Complianz për menaxhimin e pëlqimit të cookie-t.

emërmbajtjefunksion
Funksionale
cmplz_idDitë 365Ruani statistikat anonime
cmplz_choiceDitë 365Ruani nëse një mesazh është hedhur poshtë
complianz_consent_statusDitë 365Dyqan preferencat e pëlqimit të cookie-t
complianz_policy_idDitë 365Regjistrohu ID e politikës së cookie-s së pranuar
cmplz_user_dataDitë 365Përcakton se çfarë flamuri cookie për të treguar
Ndarja

Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politika e privatësisë e Complianz.

StatCounter

Ne përdorim Statcounter për statistikat e faqes në internet.

emërmbajtjefunksion
Qëllimi i hetimit në pritje
sc_is_visitor_unique
të dhëna statistikore
sc_medium_sourcevazhdon
Ndarja

Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politika e privatësisë së statutit.

CloudFlare

Ne përdorim CloudFlare për shërbimet e rrjetit të shpërndarjes së përmbajtjes (CDN).

emërmbajtjefunksion
Funksionale
__cfduidViti 1Identifikoni trafikun e besuar të uebit
Ndarja

Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politika e privatësisë së CloudFlare.

WooCommerce

Ne përdorim WooCommerce për menaxhimin e webshop-it.

emërmbajtjefunksion
Funksionale
wp_woocommerce_session_ *seancëDyqani i kryer veprimet në faqen e internetit
woocommerce_items_in_cartseancë
woocommerce_cart_hashDitë 1Ruani artikujt në karrocat e blerjes
Ndarja

Këto të dhëna nuk ndahen me palët e treta.

Postimet Shiko Counter

Ne përdorim Counter View Postimet për statistikat e faqes në internet.

emërmbajtjefunksion
Qëllimi i hetimit në pritje
pvc_visits_ *
Ndarja

Këto të dhëna nuk ndahen me palët e treta.

Ndihmoni Scout

Ne përdorim Ndihmuesin e Ndihmës për mbështetjen e bisedës.

emërmbajtjefunksion
Qëllimi i hetimit në pritje
vazhdon: hs-beacon-mesazh- *vazhdon
Ndarja

Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Ndihmoni Rregulloren e Intimitetit të Vëzhguesve.

Wistia

Ne përdorim Wistia për shfaqjen e videos.

emërmbajtjefunksion
Marketingu / Ndjekja
wistiavazhdonDyqani i kryer veprimet në faqen e internetit
Ndarja

Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politika e privatësisë e Wistia.

Google Translate

Ne përdorim Google Translate për menaxhim lokal.

emërmbajtjefunksion
Funksionale
googtransseancëRuani cilësimet e gjuhës
Ndarja

Këto të dhëna nuk ndahen me palët e treta.

Google Fonts

Ne përdorim Fonts Google për fontet e ekranit ose të uebit.

emërmbajtjefunksion
Marketingu / Ndjekja
Google Fonts APIasnjeKërkoni adresën IP të përdoruesit
Ndarja

Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politika e privatësisë së shkronjave të Google.

Vimeo

Ne përdorim Vimeo për shfaqjen e videos.

emërmbajtjefunksion
të dhëna statistikore
__utmt_player10 minutaNdiqni arritjet e audiencës
vuid2 vjetRuani historinë e përdorimit të përdoruesit
Ndarja

Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politika e privatësisë e Vimeo.

YouTube

Ne përdorim YouTube për shfaqje video.

emërmbajtjefunksion
Marketingu / Ndjekja
GPSseancëRuani të dhënat e vendndodhjes
Funksionale
VISITOR_INFO1_LIVEMuaj 6Vlerësimi i gjerësisë së bandës
të dhëna statistikore
YSCseancëRuani një ID të veçantë të përdoruesit
PREFViti 1Ndiqni vizitat nëpër faqet e internetit
Ndarja

Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politika e privatësisë së YouTube.

Facebook

Ne përdorim Facebook për shfaqje ose postime të fundit sociale dhe / ose butona të aksioneve sociale.

emërmbajtjefunksion
Marketingu / Ndjekja
actppresenceViti 1Menaxhoni frekuencën e shfaqjes së reklamave
fbm_Viti 1Detajet e llogarisë së dyqanit
_fbc2 vjetDyqan vizitën e fundit
fbm_ *Viti 1Detajet e llogarisë së dyqanit
xsMuaj 3Ruani një ID unike të sesionit
frMuaj 3Dorëzimi i reklamës
_fbpMuaj 3Ndiqni vizitat nëpër faqet e internetit
datr2 vjetParandaloni mashtrimin
sb2 vjetDyqan detajet e shfletuesit
* _fbm_Viti 1Detajet e llogarisë së dyqanit
Funksionale
wdJavën 1Përcaktoni rezolucionin e ekranit
të veprojëDitë 90Mbani përdoruesit të regjistruar
c_userDitë 90Ruani një ID të veçantë të përdoruesit
CSMDitë 90Parandaloni mashtrimin
praniseancëNdiqni nëse skedari i shfletuesit është aktiv
Ndarja

Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politika e privatësisë së Facebook.

Twitter

Ne përdorim Twitter për shfaqje ose postime të fundit sociale dhe / ose butona të aksioneve sociale.

emërmbajtjefunksion
Funksionale
local_storage_support_testvazhdonFunksionaliteti i balancimit të ngarkesës
Marketingu / Ndjekja
metrics_tokenvazhdonDyqan nëse përdoruesi ka parë përmbajtje të ngulitur
Ndarja

Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni Politika e privatësisë së Twitter.

i llojllojshëm

emërmbajtjefunksion
Qëllimi i hetimit në pritje
em_cdn_uid
__distillery
em_p_uid
g1_theme_options_group
_ym * _reqNum
_ym * _lastHit
_ym * _lsid
statcounter_session
_ym36618640_il
Ndarja

Këto të dhëna nuk ndahen me palët e treta.

8. Të drejtat tuaja në lidhje me të dhënat personale

Ju keni të drejtat e mëposhtme në lidhje me të dhënat tuaja personale:

  • Ju keni të drejtë të dini pse nevojiten të dhënat tuaja personale, çfarë do të ndodhë me të dhe për sa kohë do të ruhen.
  • E drejta e aksesit: Ju keni të drejtën për të hyrë në të dhënat tuaja personale që janë të njohura për ne.
  • E drejta për korrigjim: ju keni të drejtë të plotësoni, korrigjoni, keni fshirë ose bllokuar të dhënat tuaja personale sa herë që dëshironi.
  • Nëse na jepni pëlqimin tuaj për të përpunuar të dhënat tuaja, ju keni të drejtë ta revokoni atë pëlqim dhe t'i fshini të dhënat tuaja personale.
  • E drejta për të transferuar të dhënat tuaja: ju keni të drejtë të kërkoni të gjitha të dhënat tuaja personale nga kontrolluesi dhe t'i transferoni ato në tërësinë e tij në një kontrollues tjetër.
  • E drejta për të kundërshtuar: ju mund të kundërshtoni përpunimin e të dhënave tuaja. Ne pajtohemi me këtë, përveç nëse ekzistojnë arsye të arsyeshme për përpunim.

Për të ushtruar këto të drejta, ju lutemi na kontaktoni. Ju lutemi referojuni detajeve të kontaktit në fund të kësaj deklarate cookie. Nëse keni një ankesë se si ne i trajtojmë të dhënat tuaja, ne dëshirojmë të dëgjojmë nga ju, por gjithashtu keni të drejtë të paraqisni një ankesë tek autoriteti mbikëqyrës (Autoriteti i Mbrojtjes së të Dhënave).

9. Mundësimi / paaftësimi dhe fshirja e cookies

Ju mund të përdorni shfletuesin tuaj të internetit për të fshirë automatikisht ose manualisht cookies. Ju gjithashtu mund të specifikoni që disa cookie mund të mos vendosen. Një tjetër mundësi është të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj të internetit në mënyrë që të merrni një mesazh sa herë që vendoset një cookie. Për më shumë informacion në lidhje me këto opsione, ju lutemi referojuni udhëzimeve në seksionin Ndihmë ose shfletuesin tuaj.

Ju lutemi vini re se faqja jonë në internet mund të mos funksionojë siç duhet nëse të gjitha cookie-t janë të paafta. Nëse i fshini cookie-t në shfletuesin tuaj, ato do të vendosen përsëri pas pëlqimit tuaj kur të vizitoni përsëri uebfaqet tona.

10. Detajet e kontaktit

Për pyetje dhe / ose komente në lidhje me politikën tonë të cookie-t dhe këtë deklaratë, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur detajet e mëposhtme të kontaktit:

Helmut Melzer, Option Media eU
Seidengasse 13 / 3, A-1070 Vjenë, Austri
Austri
Faqja e internetit: https://united-kingdom.option.news
Email: office@dieoption.at

Statusi aktual: PranohetStatusi aktual: Refuzohet

Kjo politikë cookie u sinkronizua me cookiedatabase.org më 22 janar 2020