in ,

Në rrjedhën e sipërme: Mikroplastika në lumenjtë e MBNe testuam lumenj të mëdhenj 13 në Mbretërinë e Bashkuar dhe gjetëm plastikë në secilën prej tyre. Ne kemi nevojë që qeveria jonë të ndërmarrë veprime të vërteta kundër ndotjes plastike dhe të prezantojë legjislacionin që kufizon përdorimin e plastikës. Një objektiv i qeverisë për të ulur në mënyrë dramatike prodhimin tonë dhe përdorimin e plastikës është e nevojshme - dhe Bill i fortë për mjedisin është mënyra për të marrë një të tillë.

Bëni thirrje deputetit tuaj që të bëjë thirrje për një Bill të fortë për mjedisin dhe të mbrojë jetën tonë të egër! https://act.gp/30XG19z

burim

Shkruar nga Alternativë

Opsioni nuk është idealist, dhe më shumë se "media sociale Plattform" zu Nachhaltigkeit und Zivilgesellschaft. Gemeinsam zeigen wir pozitive Alternativen in allen Bereichen auf und unterstützen sinnvolle Innovationen und zukunftsweisende Ideen - konstruktiv-kritik, optimist, jam Boden der Realität. Die Option-Komuniteti widget sich dabei ausschließlich relevanten Nachrichten und dokumentiert die wesentlichen Fortschritte unserer Gesellschaft.

Çfarë mendoni ju?

Lini një Përgjigju

British Airways planifikon të fluturojë me karburant të bërë nga mbeturinat

Alejandra është falas! | Amnistia MB