in ,

Fjalët që digjen: Luke Wright

burim

Ky postim u krijua me formën tonë të këndshme dhe të lehtë të dorëzimit. Krijoni postimin tuaj!

Shkruar nga Alternativë

Opsioni nuk është idealist, dhe më shumë se "media sociale Plattform" zu Nachhaltigkeit und Zivilgesellschaft. Gemeinsam zeigen wir pozitive Alternativen in allen Bereichen auf und unterstützen sinnvolle Innovationen und zukunftsweisende Ideen - konstruktiv-kritik, optimist, jam Boden der Realität. Die Option-Komuniteti widget sich dabei ausschließlich relevanten Nachrichten und dokumentiert die wesentlichen Fortschritte unserer Gesellschaft.

Çfarë mendoni ju?

Lini një Përgjigju

Fjalët që digjen: një tjetër natë pa këpucë | Amnistia MB

Farë është BRAVE? | Amnistia MB